Vegas Restaurant top 3

De restaurants in Las Vegas zijn geëvolueerd van de steakhuizen, rode sausgewrichten en buffetten die ooit de vakantiegangers van de stad voedden (hoewel we toegeven dat sommige van die vroege iconen de reis naar Memory Lane waard zijn). Toen Vegas opgroeide, groeide ook de culinaire scene. Het heeft nu meer beroemde chef-koks dan je een stok kunt schudden; de meest meesterlijke sommeliers van elke stad in de VS; en de beste toegang tot de zeldzaamste ingrediënten ter wereld. Maar opgroeien betekende ook het zoeken naar talent in de eigen achtertuin. De beste restaurants van de stad importeren niet alleen zeldzaam sneeuwrundvlees uit Hokkaido, ze vervoeren ook dikke tomaten uit Pahrump, Nevada. Kies een soort keuken – de kans is groot dat u het op loopafstand vindt. Onze lijst met de beste restaurants van Las Vegas ondersteunt deze geweldige mix: hoog, laag, oud, nieuw, innovatief en iconisch. Kom hongerig.

Casino Mizumi

Binnen in Mizumi is het allemaal strakke hout- en lakafwerkingen, tegenover een mystieke Japanse tuin en koivijver. Het restaurant biedt een aantal van de meest gewaardeerde gerechten in Las Vegas en, eerlijk gezegd, de wereld. Het eten is hier pure, onvervalste elegantie. Mizumi is eigenlijk meerdere eetgelegenheden onder één dak: een teppanyaki-kamer, een robatayaki-kamer, sushi en sashimi, en een meer westerse stijl. De sushi en sashimi zijn foutloos, en als je je uitgeput voelt, vraag dan om het sneeuwrundvlees. Kenmerkende cocktails zijn even prijzig en worden goed overwogen in deze romantische, magische omgeving.

‘Meat door José Andrés

Met zijn gewei-kroonluchters, hangende hakken van Iberico, laaiend centraal vuur en de kenmerkende geur van speenvarken in de lucht, is Bazaar Meat in Sahara Las Vegas absoluut gewijd aan, nou ja, vlees. Creativiteit en de absoluut beste ingrediënten bepalen het eten hier: Aziatische taco’s ‘van nori, Ibérico en vliegende viskuit die alle varkens- en visachtige smaken hebben die je zou verwachten, suikerspin foie gras die tegelijk vet en zoet is, met een een beetje knapperigheid om het te compenseren, en een erg leuke “bagels en lox-kegel.” De wijnkaart is groter dan groot – in lengte, breedte en vetgedrukt. Het lijkt net zo goed op een bacchanaal feest als in Vegas.

Picasso in het casino van Bellagio

Terwijl het andere restaurant van Julian Serrano in het Bellagio, Lago, een nieuwe richting aangeeft voor het hotel (het is helderwit, met een ontwerp gebaseerd op 20e-eeuws Italiaans futurisme), is Picasso een klassieker met twee Michelinsterren die meestal niet voor de gek gehouden wordt -rond-met. De kamer herbergt originele Picasso-schilderijen en de Spaanse en Franse roots van de kunstenaar komen terug in het ontwerp; overal terracotta tegels en bloemen voelen als een privéwoning aan de Middellandse Zee. Het restaurant heeft een van de beste Spaanse wijnlijsten van het land, en het eten bestaat uit kunstzinnig vergulde klassiekers, zoals in de pan geschroeide U-10-dag-sint-jakobsschelpen met rijke aardappelmousseline en een perfect mooie geroosterde lende van Colorado-lam.

Bronnen:

https://www.blackjackhulp.nl/
https://www.Casinoreporter.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *