Werken bij KFC in Nederland

Wanneer je ervoor kiest om te gaan werken bij KFC in Nederland, ben je verantwoordelijk voor het opvangen van gasten alsof je ze bij je thuis ontvangt. Met een vriendelijke glimlach, een positieve instelling en met interesse in de wensen van de gast. Met jou in het team hoeven gasten nooit lang te wachten aan de kassa, ziet het restaurant er altijd goed uit en serveer je de lekkerste kipproducten volgens de voorgeschreven procedures.

Solliciteren bij KFC?

Wanneer je solliciteert naar een baan bij KFC, solliciteer je eigenlijk naar een baan die je helpt om je vaardigheden te verbeteren. Met meer dan 200 tankstation locaties in Nederland is KFC altijd op zoek naar getalenteerde, flexibele en gemotiveerde medewerkers om de service aan hun gasten te verbeteren. De eenvoudigste manier om te solliciteren bij KFC is via een website van een bureau zoals www.werkenbijeg.com. Op de pagina van de gespecialiseerde recruitmentbureau website vind je alle openstaande vacatures van KFC. Vul je naam, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer in en upload je cv. De aanvraag wordt binnen 20 seconden verzonden.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Wanneer je bij KFC solliciteert als horeca medewerker, schoonmaker of ploegleider, word je gebeld door een recruiter als je cv indruk heeft gemaakt. Zij zullen je dan enkele vragen stellen om meer over jouw en je beschikbaarheid te weten te komen. Als alles in orde is en de recruiter een goed gevoel heeft bij het gesprek, word je uitgenodigd voor een gesprek met de manager van de locatie. Tijdens dit gesprek wil de manager je leren kennen en krijg je de kans om meer te leren over werken bij KFC. Ben je na dit gesprek nog steeds zo enthousiast en is de manager ook overtuigd van jouw kunnen? Dan wordt er zo snel mogelijk een contract met je opgesteld zodat je snel aan de slag kunt.

Welke banen zijn beschikbaar bij KFC?

Er zijn altijd KFC vacatures open, ongeacht de functie of de provincie waar je woont en de ervaring die je hebt. Dit komt doordat KFC restaurants verspreid zijn door heel Nederland en er altijd een interessante vacature bij jou in de buurt is. Op recruitment websites vind je alle actuele KFC-vacatures waar je vandaag nog op kunt solliciteren. Waar wacht je nog op? Ga naar de website en schrijf je vandaag nog in. Wie weet sta je volgende week al in de keuken!

Laat een reactie achter